Webdesign voor een parel

Cocktailpearls

Een smaak explosie!

Een blikvangend webdesign voor Pearl! Pearl wilde een website, waarmee ze aandacht voor hun product konden vragen. We hebben de webdesign voor deze site op ons genomen om zo goede klanten te strikken. Op de website is onder andere een productvideo, biografie en uiteraard de producten zelf te vinden. Dit om een zo goed mogelijk beeld te geven van het product aan mogelijke klanten. Lees verder en zie wat we voor Cocktailpearls hebben gemaakt!

Pearl ontwikkelt cocktailparels. Mooie parels die een speciale smaakexplosie geven in een glas.
Om het product goed voor de dag te laten komen en onder de aandacht te brengen is een landingspagina gemaakt. Hierop staat de benodigde informatie. Zoals een elegante productvideo en productfoto’s. In ons webdesign is gekozen voor een strakke en chique uitstraling die bij het product past. Ook is in het design van de website uiteraard rekening gehouden met de huisstijl. Al dorst gekregen? www.cocktailpearls.nl

Dit alles in een elegante stijl weergegeven. Het logo en de huisstijl zijn in samenwerking ontwikkeld en doorgevoerd in de website. De ontwikkelde huisstijl zorgt voor een duidelijk geheel, dat strak en net oogt.

Deze site heeft de aandacht getrokken. Verschillende (grote) partijen zijn geïnteresseerd in de elegante parel. Wellicht zie je hem binnenkort wel verschijnen in een kerstpakket! Bekijk meer van onze cases! Of bekijk de website van Pearl voor meer informatie!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Bekijk de website van Cocktailpearls.