Online kledingwinkel

Shannonpoppeliers.com

Webshop voor damesmode

Een webshop beginnen? Shannon Poppeliers is een startende ondernemer die een webshop wilde beginnen voor damesmode. Hiervoor kwam ze naar ons toe, lees hier hoe wij dit hebben aangepakt!

Shannon gaf aan tegenwoordig de kleine leuke winkeltjes te missen. Het type winkel waar je op zondag kunt binnenlopen omdat je maandag een nieuwe outfit nodig hebt. Dit gevoel van een klein leuk winkeltje wilde zij realiseren via een online webwinkel. Dit met een veranderend aanbod van outfits. Samen met Shannon zijn we gaan kijken naar haar wensen en dit hebben wij vertaald naar haar nieuwe webshop.

Door haar eigen inbreng en inspiratie heeft zij een beeld proberen te schetsen van hoe de webshop eruit moest komen te zien. Op basis hiervan hebben we een design gemaakt. De combinatie van goed contact en iteratief werken heeft geleid tot een mooie webshop waar Shannon en wij beide heel blij mee zijn!

Op dit moment is Shannon volop bezig met haar webwinkel. Hier links ziet u een voorbeeld van de shop pagina, deze is tegenwoordig al weer uitgebreid met een hele hoop nieuwe artikelen. Bent u benieuwd naar het resultaat bekijk deze dan hier! Wilt u zelf ook een webshop beginnen, of heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Bekijk de website van Shannonpoppeliers.com.